کامیونیتی یوتیوب
کامیونیتی یوتیوب (YouTube Community)، به شما این امکان را می دهد که سریع تر از میانگین زمانی که برای فیلمبرداری و آپلود یک ویدئو طول می کشد، با مخاطبین و بینندگان تعامل داشته باشید.
بهتر است که تصاویر، نظرسنجیها و گیفها را پست کنید و بعضی اوقات جنبههای متفاوتی از خود را نسبت به آنچه در ویدیوهایتان وجود دارد را نشان دهید. در این جا نظر سنجیها نشان داده است، کانالهایی که از یوتیوب کامیونیتی برای برقراری ارتباط با کاربران خود بهره می گیرند، حس بهتری را به مخاطبین و دنبالکنندههای خود می دهند.
قابلیت و خدمات کامیونیتی یوتیوب
خدماتی که به کاربرا ارائه میدهد این خواهد بود که شما می توانید به روزرسانیهای ویدیوهای خود را پست کنید و این نقطه عطفی است که همه یوتیوبرها را راغب به استفاده از کامیونیتی یوتیوب می کند.
همچنین شما خواهید توانست با استفاده از کامیونیتی یوتیوب یک نظرسنجی درست کنید و یا فایلها و ویدیوها را به اشتراک بگذارید. نتیجه همه این کارها، بالا رفتن تعامل شما با مخاطبین خود در کانال یوتیوب میشود.
تب کامیونیتی یوتیوب چیست؟ (Youtube Community Tab)
پست های کامیونیتی شامل نظرسنجی، آزمون (فقط در اندروید)، فایلهای GIF، متن، تصاویر و ویدئو هستند. پستهای کامیونیتی به صاحب کانال اجازه می دهد خارج از آپلود ویدیو با مخاطبان خود ارتباط برقرار کند.
این پست ها در تب کامیونیتی در کانال نمایش داده می شوند و ممکن است در صفحه اصلی یا فید اشتراک ها وجود داشته باشند.
کامیونیتی تب یوتیوب کجا نمایش داده میشود؟
اگر از دسکتاپ استفاده می کنید کافیست با کلیک بر روی نام کانال هر یوتیوبر وارد صفحه اصلی کانال (YouTube Channel Home Page) شوید و تب کامیونیتی را مشاهده کنید.
اگر با گوشی موبایل خود وارد یوتیوب شده اید، برای مشاهده تب کامیونیتی باید از اپلیکیشن رسمی یوتیوب که عمدتا بر روی تمام گوشی ها نصب است، استفاده کنید.
تب کامیونیتی یوتیوب در هنگامی که یوتیوب را با مرورگر موبایل باز می کنید قابل مشاهده نخواهد بود.
مراحل ایجاد کامیونیتی یوتیوب در کامپیوتر
• با اکانت خود وارد یوتیوب شوید.
• بر روی create کلیک کنید. این گزینه در مرورگر بالا و سمت چپ قرار دارد.
• در باکس محتوای خود را بنویسید و یا میتوانید یک نظرسنجی، تصویر و ویدیو نیز به آن اضافه کنید.
• بعد از ست کردن تنظیمات و نوشتن محتوا بر روی Post کلیک باید کرد.
گذاشتن پست کامیونیتی با گوشی موبایل
- وارد برنامه ی یوتیوب در تلفن همراه شوید، گزینه create یا علامت + در پایین صفحه را انتخاب کنید.
- روی post ضربه بزنید.
- محتوای مدنظرتان برای کامیونیتی را وارد کنید.
- در نهایت post را انتخاب کنید.
نکته مهم
در کامیونیتی یوتیوب، محدودیت در بارگذاری مجدد پستها ۲۴ ساعت است. یعنی اگر، زمان آپلود پست با خطایی روبه رو شدید باید ۲۴ ساعت برای تلاش مجدد صبر کنید.
در کامیونیتی یوتیوب، کاربران فعالانه با مشترکین خود درگیر می شوند. از طریق آن، صاحبان کانال می توانند عکس ها، فیلم ها را ارسال کنند، سوال بپرسند و به سایت های مختلف لینک دهند.
راهکارهای رسیدن به تعامل بیشتر با کامیونتی یوتیوب:
شاید یکی از مهمترین هدف هایی که یوتیوبرها برای بهره مندی از این قابلیت در سر داشته باشند، رسیدن به تعامل بیشتر با مشترکین و مخاطبین خود است چرا که این تعامل منجر به جذب سابسکرایبر و نهایتا بازدید بیشتر ویدئوها می شود.
1.کامیونتی کانال خود را در یک ویدیو تعریف کنید.
شاید بهتر باشد که ویدیو و محتوای خود را به معرفی تب کامیونیتی کانالتان اختصاص بدهید. خوب است که در قسمت توضیحات ویدیو، لینک تب کامیونتی خود را نیز قرار دهید. اینگونه مخاطبین خود را در مسیری که دوست دارید، هدایت خواهید کرد.
2. از سابسکرایبرهای خود درخواست کنید نوتیفیکیشن خود را فعال کنند:
از آنجایی که هدف شما تعامل بیشتر با مخاطبانتان است پس میتوانید در یک پست کامیونیتی از آنها درخواست کنید که برای آگاهی بهتر از محتواها، اخبار و ویدیوهایتان، نوتیفیکیشن را فعال نمایند.
اولین پست کامیونیتی یوتیوب را به چه چیزی اختصاص دهیم؟
برای یک تعامل پایدار و مناسب بهتر است که در اولین پست کامیونیتی خود، ضمن خوش آمدگویی، هدفتان از ایجاد تب کامیونیتی را شرح دهید.
چه محتوایی را در کامیونیتی یوتیوب قرار دهیم؟
در این جا اول لازم است که کمی ایده پردازی و خلاقیت به خرج دهید و باید بدانید که بهتر است چه محتوایی را بهعنوان کامیونیتی یوتیوب قرار بدهید. برای اینکه از این فرصت به درستی کامل استفاده کنید، پیشنهادهایی که در ادامه آوردهایم را با دقت توجه کنید.
ایدههای تولید محتوا در کامیونیتی یوتیوب:
در اینجا مهم این است که شما خلاقیت و نوآوری خود را مطابق با شناخت کاربران خود به کار بگیرید و به بهترین شکل از این قابلیت استفاده کنید.
همه این ایدهها برای همه کانالهای یوتیوب،ممکن است نتیجه خوبی را به همراه نداشته باشند، پس با دقت، محتوای پستهای کامیونیتی خود را آماده سازی کنید.
1. آخرین ویدیوی خود را تبلیغ کنید:
همین الان یه ویدیو جدید گذاشتید؟ اکنون، می توانید آن را با کامیونیتی یوتیوب آن را به اشتراک بگذارید. مشترکین شما مطلع خواهند شد و آنها می توانند در مورد پست شما نظر دهند یا بازخورد خود را به شما ارائه دهند.
2. ایجاد نظرسنجی
راه اندازی یک نظرسنجی از طریق کامیونیتی هم میتواند ایده خوبی برای تعامل با سابسکرایبرهای کانال یوتیوبتان باشد.
3. گیف ها (GIF) و میم های مرتبط را به اشتراک بگذارید:
بیشتر مخاطبان طرفدار GIF و میم های خاصی هستند که می توانند با آنها ارتباط برقرار کنند. اکنون می توانید برای سرگرم کردن بیشتر مشترکین کانال، آن تصاویر را به عنوان پست های انجمن به اشتراک بگذارید.
آیا هنگام بعد از آپلود فیلم در یوتیوب به مخاطبان کانال اطلاع داده می شود؟
درصورتی که مخاطبین یوتیوب انتخاب کرده باشند که برای کانال هایی که آنها را سابسکرایب کرده اند هشدار دریافت کنند، گاها اعلان های پست کامیونیتی را دریافت می کنند.
بینندگان میتوانند با انتخاب «هیچکدام» (None) در تنظیمات زنگ ( bell settings)، اعلانهای پست را قطع کنند.
این احتمال وجود دارد که گاهی اعلانهای پستهای کانالمان را برای بینندگانی ارسال کنیم که سابسکرایبر ما نیستند اما اغلب ویدیوهای کانال ما را تماشا میکنند.
چرا نظرات در پست کامیونیتی بسته شده؟
از آنجا که پستهای کامیونیتی تنظیمات کامنت ندارند، ممکن است هنگام اشتراکگذاری ویدیو، نظرات نیز خاموش شوند.
با انجام دستورالعملهای پایین، مطمئن شوید که در تنظیمات نظرات کانالتان «غیرفعال کردن نظرات» روشن نیست.
وقتی ویدیویی را در یک پست به اشتراک می گذارید و نظرات ویدیو خاموش می شود، نظرات برای پست شما هم خاموش خواهد بود.
5 دلیل بسته بودن کامنت های یوتیوب:
- مالک ویدیو گزینه «غیرفعال کردن نظرات» را فعال کرده است.
- یوتیوب به دلایل ایمنتی، مثل محافظت از خردسالان، نظرات برخی ویدیوها را می بندد.
- مخاطبان کانال یا ویدیو کودکان باشند و گزینه «ساخته شده برای کودکان» روشن است.
- حالت محدود را روشن کرده اید.
- آهنگ هنری دارید، کامنت ها روی آهنگهای هنری که بهطور خودکار تولید میشوند بسته هستند.
درصورتی که مالک ویدیویی هستید که منتشر می کنید، می توانید نظرات روی یک ویدیوی خاص را در YouTube Studio روشن یا خاموش کنید.
کلام پایانی
هدف و خواسته یک یوتیوبر از راه اندازی کانال، رسیدن به تعامل بالا و کسب درآمد از این طریق است. پس باید همه راه هایی که به این هدف دلپذیر منتهی میشود، شناسایی کرده و برای رسیدن به آن تلاش نماید. تب کامیونیتی یکی از این شاهراهها است که با قابلیت منحصربه فردش باعث تعامل بالا با سابسکرایبرها خواهد شد.
در تمامی مراحل همراه شما هستیم و اگر در هر مرحله از کار با مشکلی مواجه شدید کارشناسان یاراتیوب شما را، راهنمایی می کنند.
بیشتر بخوانید:
نقشه راه مخاطبین
1- چرا یاراتیوب را انتخاب کنیم؟
2- چقدر باید مالیات پرداخت کنم؟
3- آیا من باید مالیات IP آمریکا پرداخت کنم؟
4- کارمزد یاراتیوب چقدر است؟
5- چه دسترسی هایی باید به یاراتیوب بدهیم؟
6- چه زمانی میتوانم درآمد خودم را دریافت کنم؟
7- نرخ دلار با چه مبنایی محاسبه می شود؟
8- چگونه میتوانم کارمزدم را کاهش بدهم؟
9- چطوری میتوانم همکار یاراتیوب بشوم؟
دیدگاهتان را بنویسید