تنظیمات مهم کانال یوتیوب از صفر تا صد
در این مقاله مهم ترین تنظیمات کانال یوتیوب را آموزش می بینید. بعد از ساخت کانال یوتیوب ، مخاطب شناسی ، انتخاب ایده ، و انتخاب نام کانال میرسیم به تنظیمات حرفه ای کانال که قدم به قدم و دقیق با ، هم پیش میریم.
ابتدا وارد کانالی که ساختید می شوید.
مرحله اول مهمترین تنظیمات کانال یوتیوب
channel customization
از سه بخش Layout و Branding و Basic info تشکیل شده است که به صورت کامل و مرحله به مرحله به شما توضیح می دهد.

بخش Layout
قسمت اولtrailer for people who haven’t subscriber Channel خیلی مهم می باشد.
این ویدئو به افرادی نشان داده می شود که برای اولین بار به کانال شما مراجعه می کنند و کانالتان را سابسکرایب ندارند ویدئویی که در این قسمت آپلود می کنید بسیار مهم است که بازخورد خوبی بگیرد.
قسمت بعدی featured video for returning subscribers
برای سابسکرایبرها که شما را دنبال می کنند این ویدئو به ان ها نشان داده می شود.
بخش Branding
قسمت Picture

همون عکس پروفایل شماست ابعادی که خود یوتیوب به شما می گوید باید 98 * 98 و حداکثر 4 مگابایت باشد که اگر در فتوشاپ انجام می دهید فایل آن را در کانال تلگرا م yaratube_academyمی توانید ملاحظه کنید که ابعاد ، پیکسل بندی ان مشخص شده شما فقط کافیه عکس پروفایلتون رو در آن قرار دهید و با اندازه استاندارد دریافت کنید پس لازم است که فتوشاپ و پریمیر را مسلط باشید تا بتوانید تنظیمات حرفه ای کانال را انجام دهید .
قسمت Banner image

چنل آرت شما دراین قسمت طراحی می شود که ابعادش 2048 * 1152 و کمتر از 6 مگابایت باشد.
روی آپلود کلیک کنید عکس مورد نظر را انتخاب کنید در این قسمت حالت های مختلف را به شما نمایش می دهد.
شما می توانید انتخاب کنید چنل آرت شما چگونه نمایش داده شود ، اگر در تلویزیون کانال یوتیوب شما را مشاهده می کنند ، کل صفحه نمایش داده می شود اگر روی دسکتاپ می بیند قسمت وسط تصویر را به آن ها نمایش داده می شود .
ما با قسمت وسط تصویر کار داریم چنل آرتی را طراحی کنید که در هر مدیومی قابل ملاحظه باشد ، برای طراحی آسان مانند اپلود پروفایل وارد کانال تلگرام yaratube_academy شوید فایل psd رو دانلود کنید به راحتی چنل آرت خود را طراحی کنید.
قسمت video watermark
که کاربر با کلیک کردن این گزینه واترمارک می تواند شما را سابسکرایب کند .هنگام تنظیمات کانال یوتیوب آن را آپلود کنید که دارای ابعاد 150*150 پیکسل و حداکثر حجم 1 مگابایت باشد.
بخش Basic info
قسمت channel name and description
در ابتدا به قسمت دیسکریپشن می روید

زمانی که مخاطب کانال شما را ملاحظه می کند برای او مهم است که شما چه فعالیتی انجام می دهید ، رزومه کاری شما چیست ، در چه حوزه ای فعالیت می کنید که پر محتوا باشد چون در زمان نقد کردن درامد یوتیوب این قسمت را با دقت بررسی می کنند هر چقدر حرفه ای تر باشد به نفع خودتان است و این هم مد نظر داشته باشید که حتما اطلاعات صادقانه و جذاب باشد.
برای مثال : من یاراتیوب آکادمی هستم ، به مدت n تایم فعالیت می کنم در این کانال در مورد xyz صحبت می کنم ، محتوای من به صورت روزانه یا سه روز در هفته یا هر تایمی که ویدئو را آپلود می کنید ، آپلود می شود ، کانال تلگرام ، پیج اینستاگرام ، وبسایت دارم این فعالیت ها را انجام می دهم ، هدف ما این است که به واسطه دانشی که در حوزه کاری خود داریم شما را از نقطه x به نقطه yبرسانیم
YaraTube تنها نماینده رسمی MCN در ایران برای نقد کردن درامد است و فقط یکی از کارهای ما نقد کردن درآمد می باشد علاوه بر آن از کانال شما محافظت می کنیم برای محتواتون حق نشر میگیریم که کسی نتواند بدون اجازه شما از آن استفاده کند و تیم پشتیبانی حواسشون به کانال شما هست که محتوای خطرناک هم نذارید چون به قوانین آپدیت شده و به روز یوتیوب مسلط هستیم و اگر کار خطرناکی انجام دهید هشدار و توضیحات لازم را به شما میدهیم .
پس در قسمت Description تمام توضیحات جامع و کامل را در حوزه فعالیت خود بنویسید .
تنظیمات Channel URL

که در این قسمت تا قبل از 100 سابسکرایبرخود یوتیوب یه لینک رو براتون میسازه بعد ازون خود شما میتوانید لینک را بسازیدو اگر جایی خواستید لینک بدید از این لینک استفاده کنید.
قسمت ADD LINK

در این قسمت میتوانید لینک اینستاگرام ، تلگرام و…. را فعال کنید . برای مثال وقتی وارد کانال شوید در قسمت ABOUT و در قسمت لینک ها کانال تلگرام می باشد که زمانی که تلگرام را کلیک کنید وارد تلگرام می شوید و اگه پیج اینستاگرام را کلیک کنید وارد پیج می شوید و هر لینکی که دارید میتوانید وارد کنید.
در این قسمت که اطلاعات تکمیل شد وارد مرحله بعد می شویم.
در این مرحله وارد تنظیمات شوید ، قسمت General

برای زمانیست که به شرایط درامدزایی رسیدید و مشخص می کنید در زمان نقد کردن درامد پول را به دلار بگیرید یا به یورو ، و…. بگیرید که فعلا در این مرحله باهاش کاری نداریم. در زمان نقد کردن درامد MCN شما کارهای لازم را انجام می دهند
در قسمت بعد Channel در زمان آموزش ساخت کانال یوتیوب در کانال توضیحات کامل هست اما باز توضیح می دهم که هرکشوری را انتخاب کنید مهم نیست چون زمانی که به شرایط درامدزایی رسیدید و میخواهید به MCN متصل شوید ، MCN بسته به کشوری که نمایندگی دارد تغییر می دهد.
قسمت Keywords (کلیدی ترین قسمت کانال)
مخاطب با سرچ کردن، محتوای شما را می بیند. گوگل به واسطه تگ زدن ها ، کانال شما را به مخاطبین پیشنهاد می کند . اگر می خواهید کانال شما در نتایج جستجو نمایش داده شود حتما در دیسکریپشن از تگ استفاده کنید.
پس هر جا کیوورد را دیدید از آن استفاده بهینه را کنید .
تگ ها باید مرتبط و نزدیک به محتوا باشد ، هرچه تعداد تگ هاتون بیشتر شود به نفع خود شماست .
قسمت Advanced setting

در این قسمت باید حواستان باشد که محتوای مربوط به کودکان را کلیک نکنید.
به دوعلت : کامنت های کانالتان می بندد و زمانی که به شرایط درامدزایی و نقد کردن درامد یوتیوب رسیدید درامدتان کم می شود چون بیشتر تبلیغات به حوزه کودکان ارتباطی ندارد و تبلیغات محدودتر می شود به همین علت درآمد شما کم می شود .
یوتیوب به دلیل اینکه ممکن است در کامنت ها از کلمات رکیک استفاده شود و کودک نباید آن را ببیند کامنت ها را می بندد.
اگر این گزینه را تکمیل نکنید ، هر ویدئو که آپلود می کنید از شما می پرسد که در حوزه کودک هست یا خیر.
قسمت Google Ads account linking این مرحله شما لازم نیست کاری انجام دهید زمانی که به شرایط درامدزایی و نقد کردن درامد یوتیوب رسیدید MCN این قسمت را تکمیل می کند.
در قسمت بعدی Disable هم مربوط به تبلیغات است. اگر تیک را فعال کنید تبلیغات ترند را پخش می کند ،اگه غیرفعال کنید فقط تبلیغات مرتبط با حوزه فعالیت شما پخش می شود که درآمدتان مقدار کمی کاهش پیدا می کند.
قسمت Manage YouTube account
این تنظیمات برای زمانیست که تیم پشتیبانی کانال شما را بررسی می کنند. زمانی که به شرایط درامد زایی یا نقد کردن درامد یوتیوب رسیدید به MCN ، تیم پشتیبانی دسترسی می دهید تا اقدامات لازم را برای کانال شما انجام دهند یا اجازه برای اپلود ویدئو یا پاسخگویی کامنت هر دسترسی که بخواهید را می دهید.
قسمت Feature eligibility

برای این قسمت می توانید ویدئو آپلود کنید و پلی لیست بسازید.
این مرحله ،کمی پیچیده است.
حتما باید شماره موبایل را وارد کنید که یوتیوب آن را وریفای کند ، برای تامنیل و ویدئو های بالای 15 دقیقه
اگر شماره ایران را وارد کنید مشکلی پیش نمی آید .
تنظیمات این قسمت که تکمیل شد سیو میکنید و وارد قسمت بعدی Upload defaults می شوید.
در قسمت Titleو Description یک موضوع که در اکثر ویدئوهاتون مشترک است را بنویسید .
و در قسمت بعدی تگ ها بسیار مهم است ، تگ هایی که تکراری است را یادداشت کنید.
سپس سیو را بزنید و وارد مرحله بعد شوید .
تنظیمات چنل آرت و بنر یوتیوب
یکی دیگر از مهم ترین تنظیمات کانال یوتیوب ، تنظیمات چنل آرت و بنر است که به صورت کامل در محتوای چنل ارت توضیح داده شده است.
اما توضیح مختصر ، در کانال تلگرام yaratube_academy فایل آپلود چنل آرت هست که می توانید در ابعاد درست و دقیق دانلود کنید.
طراحی درست چنل آرت بسیار مهم است.
اگر به کانال یاراتیوب دقت کنید بک گراند کانال زرد رنگ ، است ، این طیف رنگی که از سبز فسفری شروع می شود تا زرد.
اغلب برای هشدار دادن ،از علامت خطر به رنگ زرد استفاده می کنند. به لباس سبز رنگ پاکبان ها دقت کنید، دلیل استفاده از این رنگ ها این است که چشم به این طیف رنگی حساس است و شب ها مشخص می شود.
همانطور که ملاحظه می کنید چنل ارت ما زرد است زردی که چشم را اذیت نکند. نکته دیگر، اینکه تکست کاملا مخالف با زرد باشد و لینک اینستاگرام هم قرار دهید و یادآوری کنید که شما را سابسکرایب کنند .
تنظیمات پروفایل یوتیوب
مرحله آخر ،تنظیمات حرفه ای کانال پروفایل است .
نکات مهم در تنظیمات پروفایل یوتیوب
- حتما از عکس خودتان استفاده کنید.
- عکس واضح باشد.
- بک گراند آن مشخص باشد.
- اگر شرکت هستید یا به صورت تیمی فعالیت می کنید از لوگوی مخصوص به خود استفاده کنید .
دیدگاهتان را بنویسید